torsdag den 7. juli 2011

Lynet og Bumle kage

Denne kage er blevet til ud fra et ønske om noget med Bumle. I et tidligere indlæg har jeg fortalt om de forme jeg fandt i en legetøjsbutik, og dette var jo den perfekte anledning til at prøve dem af.


 Jeg har - igen - fundet inspiration til designet på nettet. Googles billedsøgning er guld værd, når man mangler inspiration, og søger man på engelsk kommer der altid fantastisk mange flotte ting op.

Modtageren var bestemt tilfreds - og det er jo dejligt. Kagen  er - efter ønske - sammensat af 3 lyse bunde, 2 lag bærsymfoni-mousse og herligheden er smurt op med psc med lime. Tillykke Christian!

2 kommentarer:

 1. Hejsa! Min søn er fuldstændig vild med Lynet McQueen og lagkagen med Lynet og Bumle (til en 5-års fødselsdag), vil være en fantastisk overraskelse. Kan du hjælpe mig på vej med lidt flere detaljer? Han har fødselsdag den 28. December - jeg håber, at du når at se kommentaren inden og har tid til at hjælpe,
  På forhånd tak.
  Mange hilsner og god jul,

  Diana

  SvarSlet
 2. Kære Diana - det nåede jeg desværre ikke at se. Det beklager jeg, og jeg håber det lykkedes dig alligevel. En anden gang er det bedre at kontakte mig via mailen - mitkageunivers@gmail.com - dét vil jeg opdage :-)
  MVH Michaela

  SvarSlet