lørdag den 18. juni 2011

Bryllupskager med tema

Iiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh hvor er det dejligt og sjovt at lave bryllupkager! Specielt når brudeparret har nogle sjove og spændende ønsker og indputs. Disse kager er hvad jeg har arbejdet på denne uge
Gommen arbejder med brætspil og dette skulle afspejles i den ene kage - Brudens kage skulle handle om musik.
 Brudeparret havde sendt mig lidt billeder til inspiration - et skakbræt, terninger og disse figurerne - Meebles. Jeg ville gerne skrive datoen med terninger, og startede med at give dem forskellige tal på hver side, som terninger nu engang har, men udtrykket blev simpelthen for rodet.Derfor endte terningerne som de gjorde - måske ikke så spændende at spille med, meeeeeeen .... :-)
Meebles'erne ville jeg gerne lave som brudepar - bruden havde fortalt mig at hun ikke skulle være hvid, men nærmere guldfarvet.
 Jeg synes de blev meget sjove ;-)

Her bagfra hvor man kan se "brudens" slør.


Roser lavet i sugarpaste - dem er jeg ret stolt af. Jeg fik lavet en fin dybrød rose, dustet så den kom til at se ret ægte ud.

Idéen til brudens kage kommer dels fra hendes inputs om nodelinje og klavertangenter og dels fra et design jeg har set på nettet et sted.


Nodekyndige vil opdage at det -selvfølgelig - er første linje af "Det er så yndigt". Hvad ellers?!

 Brudeparrets ringe fik jeg at vide var Vikingeringe i bronze - jeg opgav at kopiere dem - men ringe i bronze kunne jeg klare - hurra for det alsidige værktøj -min sugar-gun!


Jeg har i skrivende stund endnu ikke fået brudeparrets reaktion, men jeg håber de synes jeg har ramt noget af det de drømte om.

Kagerne består  - også efter parrets ønske- af to marengs/nøddebunde + en Blomsterbergs chokoladebund lagt sammen med passionsfrugt/appelsin mousse og den lækre lækre baileysmousse.

3 kommentarer:

  1. Super idé med meeples som brudepar ..

    SvarSlet
  2. Hold da op!
    Mmh, de ser helt fantastisk lækre ud!!

    SvarSlet