mandag den 22. august 2011

Cupcake bryllupskage med guldhorn, golfbolde og blomsterflor

Denne kage har jeg glædet mig meget til at lave. Bryllupskage på stativ med cupcakes. Ønsket til kagens udseende var blomsterflor. Bruden er arkæolog og gommen golfspiller, derfor er topkagen pyntet med en lille kopi af guldhornene og goldbolde- begge dele lavet i fondant.


 Jeg vil gerne igen fremhæve guldfarven, som jeg har købt hjem fra England her. Den er fantastisk at arbejde med, og kommer jo rigtig til sin ret på denne kage synes jeg.


Jeg satte kagen op i brudeparrets have i høj sol og blæsevejr med hvepse og brudekat omkring mig. Men kagen stod heldigvis da gæsterne ankom - pyha.

Topkagen er Blomsterbergs chokoladebunde lagt sammen med jordbærmousse og tobleronecreme. Kagen er smurt op med PSC og overtrukket med fondant.
Cupcakes'ene er hhv chokolade og banan med PSC som frosting.
Der er 50 cupcakes og topkagen er til ca 10 personer.

Tak til min mor fordi jeg måtte låne hendes køkken og fordi hun ville passe mine børn imens jeg fik stillet min trang til at lave en kage i denne tid, hvor mit køkken stadig er ikke eksisterende :-)

2 kommentarer:

  1. Nøj, hvor er den blevet flot. Det ser super godt ud, som det står der på stativet.

    Knus Line

    SvarSlet
  2. Tak Line. Ja det blev heldigvis godt - og stativet holdt til toppen også :-) Men hold op hvor var jeg nervøs for at det skulle falde sammen i blæsevejret. KH Michaela

    SvarSlet