søndag den 20. maj 2012

FC Barcelona kage til min dejlige søn

Når man er søn af en kagebager, har man ret høje forventninger til hvad der kan lade sig gøre. Eller måske rettere bare en overbevisning om at der ingen grænser er for hvad man kan ønske sig. Og selvfølgelig er kagerne til mine børn de allermest betydningsfulde for mig at lave. Andreas bliver 6 i morgen  dét er for vildt! Kagen har han planlagt længe - en racerbanekage med bilerne fra Cars 2. Indtil han i sidste øjeblik altså bare hellere ville have en FCB kage. JEG var bare glad for at jeg ikke havde haft tid til at modellere bilerne endnu, som planen egentlig var :-)

Men her er kagen så.Jeg havde faktisk Andreas med på sidelinien, da jeg lavede den. Det vat SÅ hyggeligt. Det var hans beslutning at tørklædet skulle have "MESSI 10" på- jeg havde nok skrevet Andreas ellers. Men han var SÅ glad og stolt - og altså min selvtillid blev da også pudset godt af med hans kommentarer undervejs. :-)
Fodbolden har jeg bagt i formen fra Wilton. Hexa- og pentagonerne  vodlte mig problemer indtil jeg fandt dette link til hvordan : how to make a soccer ball.
 


Kagen bestod af chokoladekage med lime/cheese fromage - en rest fra bryllupskagen. Det var en rigtig god kombination.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan da godt forstå, at drengen blev glad, den er bare fin. Og tillykke med ham

    SvarSlet