lørdag den 21. april 2012

Elefantens vuggevise kage

Jeg er så heldig at være blevet tante -og i dag skulle der holdes navngivningsfest for den lille søde Villads. Forældrene ønskede en kage - og dét ville jeg bestemt gerne lave. De foreslog temaet "Elefantens vuggevise" fordi det er en sang der har betydning for dem - og den var jeg straks med på.
Jeg har før set fine kager på nettet med netop dette tema, og har derfor været stærkt inspireret af disse. Jeg har kigget flere steder, men dem jeg har kigget mest til er her, her og her.

Det som var vigtigt for mig i min version var at månen skulle være guld-farvet, og at jeg ville have noget af musikken med - derfor nodelinien som tæppe. Aben, som Maiken - min yngste datter - forelskede sig meget i. Hun fik lov at få den, men blev meget ked af det da den gik fra hinanden EFTER at hun havde bidt i den... Gad vide hvad hun havde forestillet sig :-)
Den sorte panter, der lister....


Zebraen havde jeg først modelleret siddende og i gang med at tage stribede natbukser på- men det blev der simpelthed ikke plads til på fadet - så hovedet af og så måtte den ind i junglen i stedet.

Se her er et lille mysterium. "næsehornet - din onkel" blev til en flodhest. Først da flodhesten var lavet, kom jeg i tanke om at det skulle have været et næsehorn. Men jeg syntes bare den var blevet så fin, at den fik lov at være flodhest.

Kagen er lavet af chokoladebunde lagt sammen med hindbærmousse og tobleronecreme -smurt op med chokolade PSC og betrukket med fondant. Blå fondant - nok den farve, der smitter allermest af....

3 kommentarer:

  1. Hvor er den sød - den kan man da kun blive glad af

    SvarSlet
  2. Hej. Jeg vil bestile en af de sjove kage som du lave til mi søns første fødselsdagsfest. Hvordan kan man så lave det?

    SvarSlet